Mit írnak azok az emberek, akik kipróbálták készítményeinket?

 • Georg F
 • A termékeik tökéletes elégedettséget érdemeltek ki. Szeretnék ismételten rendelni:Tonicumot és AktivatortElőre is nagyon szépen köszönöm. Tisztelettel
  Georg F.
 • N.N.
  El sem tudják képzelni, mennyi éven keresztül próbáltam megoldást keresni a problémámra, sikertelenül. Végül azt tanácsolták, hogy keressem a Marbo termékeket. A gyógyszertárban rájuk is találtam, és használni kezdtem őket. Először az aktivátort, majd a hajtonikot és a sampont. A hajam teljesen kinőtt. Nagyon elégedett vagyok, egészen más ember lett belőlem. Milyen jó, hogy Önök léteznek, sokat segítettek nekem, és ezért nagyon hálás vagyok. 
  Köszönettel N.N.
 • O.B.
  A serkentő kétheti használatát követően jelentkeztek az első pozitív változások. Lassan nőni kezdett a fejtetőn a hajam. Onnantól kezdve hol gyorsabban, hol lassabban a fejtetőmtől indulva a homlokom irányába nő a hajam, és fokozatosan beborítja a fejem középső részét. A javulás lassú ugyan, de folyamatos. És ami a fontos: a hajhullás teljesen megszűnt. Az én esetem súlyos: genetikailag hajlamos vagyok a kopaszodásra, androgén alopéciában szenvedek. Az eddigi eredményekkel rendkívül elégedett vagyok. Bizonyosan tovább használom a Marbo termékeket, ugyanis látom, hogy hatásosak. Ahogyan ígértem, küldöm a képeket. 
  Üdvözlettel B.O.
 • M.Z., nő
  Alopecia areata multilocularis betegségben szenvedtem, főleg a fejem tetején kopaszodtam. Kikértem a gyógyszerészem véleményét, s először a hajnövekedés-serkentőt kezdtem használni, aztán pedig a Marbo hajtonikot. A változás lassú, de látható volt. A hajam nőni kezdett, és öt hónap múlva teljesen kinőtt. Köszönöm szépen. M.Z.
 • K.K., a készítmények egy szlovákiai használója (nő)
  A klimax kezdetén azt vettem észre, hogy nagyon hullik a hajam. Ennek következtében elsősorban a homloktájon és a fülem felett erősen megritkult a hajam. Már az első Marbo termékcsomag használatát követően megállt a hajhullás, három hónap múlva pedig nőni kezdett a hajam. Nagyon elégedett vagyok, továbbra is alkalmazom a Marbo termékeket, s örömmel terjesztem az önök hírét az ismerőseim körében. 
  Szívélyes üdvözlettel K.K.
 • L.Z., egy szlovákiai termékhasználó
  Diák vagyok, és nemrégiben észrevettem, hogy nagyon hullik a hajam, a homlokom felett kopasz foltok kezdenek kialakulni. A családunkban a férfiak örökletes kopaszságban szenvednek, én azonban nem akarok ebbe belenyugodni! Az interneten minden hozzáférhető információnak és megoldásnak utánanéztem. A legszimpatikusabbak a természetes alapanyagú Marbo termékek voltak számomra. Az egész készletet megrendeltem – az aktivátort, a tonikot és a sampont is –, és kijelenthetem, hogy már nem hull a hajam. Továbbra is használom ezeket a termékeket, mert néhány hónap használat után a homlokom felett új, bár még pihés haj kezdett nőni. 
  Köszönöm, L.Z.