Hajhullás ellen

A növényi összetevőket tartalmazó Marbo 03 sampon gyógynövények különleges kombinációja. A zsírsavakban, vitaminokban és ásványi sókban gazdag csalán aktív komponensei serkentik a bőrszövet mikrocirkulációját és a hajgyökerek megújulását. A zsálya- és a rozmaringkivonat szabályozza a faggyútermelést, és nyugtatja az irritált fejbőrt.

20 évig bőrgyógyászatilag vizsgálva és tesztelve. Bőrgyógyászok igazolták a Marbo 03 sampon hajhullást gátló hatását.

HATÁSA:
Megállítja a túlzott hajhullást, megnyugtatja az irritált fejbőrt és normalizálja a faggyútermelést. Erősíti a vékonyszálú és ritka hajat, nagyon hatásos a nőknél jelentkező szezonális (tavaszi, őszi) hajhullás ellen. 

A bőrgyógyászok a Marbo 03 sampont megelőző céllal ajánlják hajfestés, hajsütővas alkalmazása, tartóshullám készítése vagy egyéb fodrászati beavatkozás után. 

ÖSSZETÉTEL: Gyógynövény-kivonatok:
Rosmarinus officinalis, Utrica dioica, Hedera helix, Salvia officinalis, Juglans regia, Arctium lappa, Allium sativum, Betula alba, Matricaria chamomillae, forrásvíz, citromlé, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Propilénglikol.

ALKALMAZÁSA:Minden alkalommal kétszer mossa meg a haját a samponnal. A második mosásnál a képződött habot 1–3 percig hagyja hatni. A sampont meleg vízzel öblítse le. 
A haját szükség szerint vagy a Marbo hajtonik alkalmazása után mossa meg.

SZAVATOSSÁGÁT MEGŐRZI: A gyártást követő 3 évig. A gyártás időpontja a doboz fedelének belső oldalán van feltüntetve.  

Kiszerelés: 180 ml

Gyártva a ”MARBO KLINIKA” eredeti receptúrája alapján.