Mit írnak azok az emberek, akik kipróbálták készítményeinket?

Dobrý den,
jsem maminka 5 letého chlapečka, který má od svých 3 let diagnostikovanou alopecii areatu a ráda bych Vám moc poděkovala za velmi laskavý a vstřícný přístup s objednavanim přípravků Marbo.
Již jsme vyzkoušeli spoustu speciálních přípravků na lysinky, opakovaně podstupujeme léčbu tekutým dusíkem a tak jsem se rozhodla vyzkoušet také kosmetiku Marbo, na kterou jsem na internetu našla spoustu pozitivních ohlasů.
Marbo používáme zhruba měsíc a je neuvěřitelné, jak mu vlásky opět po dlouhém nekonečné čekání začaly zase růst, takže na tuto kosmetiku jenom samá chvála!!!
Doporučuji vyzkoušet všem, co s tímto onemocněním bojují, vím, že je to boj na celý život, ale tento přípravek opravdu funguje a vlásky rostou mnohem rychleji.
V příloze Vám zasílám pár fotek, které jsem pořídila před týdnem, na některých místech, nám lysinky přibývají, tak tam pak můžeme porovnat, zda vlásky opět porostou, takže Vám pak můžu zaslat další výsledky. Tam kde jsou vlásky již videt, byly holá místa jen s menším růstem, ale po každodenní aplikaci Marbo, zhruba po těch 14 dnech, byly vidět krásně tmavé vlásky.
S pozdravem

p. Barča


Georg F

A termékeik tökéletes elégedettséget érdemeltek ki. Szeretnék ismételten rendelni:Tonicumot és AktivatortElőre is nagyon szépen köszönöm. Tisztelettel

Georg F.


N.N.
El sem tudják képzelni, mennyi éven keresztül próbáltam megoldást keresni a problémámra, sikertelenül. Végül azt tanácsolták, hogy keressem a Marbo termékeket. A gyógyszertárban rájuk is találtam, és használni kezdtem őket. Először az aktivátort, majd a hajtonikot és a sampont. A hajam teljesen kinőtt. Nagyon elégedett vagyok, egészen más ember lett belőlem. Milyen jó, hogy Önök léteznek, sokat segítettek nekem, és ezért nagyon hálás vagyok. 

Köszönettel N.N.


O.B.
A serkentő kétheti használatát követően jelentkeztek az első pozitív változások. Lassan nőni kezdett a fejtetőn a hajam. Onnantól kezdve hol gyorsabban, hol lassabban a fejtetőmtől indulva a homlokom irányába nő a hajam, és fokozatosan beborítja a fejem középső részét. A javulás lassú ugyan, de folyamatos. És ami a fontos: a hajhullás teljesen megszűnt. Az én esetem súlyos: genetikailag hajlamos vagyok a kopaszodásra, androgén alopéciában szenvedek. Az eddigi eredményekkel rendkívül elégedett vagyok. Bizonyosan tovább használom a Marbo termékeket, ugyanis látom, hogy hatásosak. Ahogyan ígértem, küldöm a képeket. 

Üdvözlettel B.O.


M.Z., nő
Alopecia areata multilocularis betegségben szenvedtem, főleg a fejem tetején kopaszodtam. Kikértem a gyógyszerészem véleményét, s először a hajnövekedés-serkentőt kezdtem használni, aztán pedig a Marbo hajtonikot. A változás lassú, de látható volt. A hajam nőni kezdett, és öt hónap múlva teljesen kinőtt. Köszönöm szépen.

M.Z.


K.K., a készítmények egy szlovákiai használója (nő)
A klimax kezdetén azt vettem észre, hogy nagyon hullik a hajam. Ennek következtében elsősorban a homloktájon és a fülem felett erősen megritkult a hajam. Már az első Marbo termékcsomag használatát követően megállt a hajhullás, három hónap múlva pedig nőni kezdett a hajam. Nagyon elégedett vagyok, továbbra is alkalmazom a Marbo termékeket, s örömmel terjesztem az önök hírét az ismerőseim körében. 

Szívélyes üdvözlettel K.K.


L.Z., egy szlovákiai termékhasználó
Diák vagyok, és nemrégiben észrevettem, hogy nagyon hullik a hajam, a homlokom felett kopasz foltok kezdenek kialakulni. A családunkban a férfiak örökletes kopaszságban szenvednek, én azonban nem akarok ebbe belenyugodni! Az interneten minden hozzáférhető információnak és megoldásnak utánanéztem. A legszimpatikusabbak a természetes alapanyagú Marbo termékek voltak számomra. Az egész készletet megrendeltem – az aktivátort, a tonikot és a sampont is –, és kijelenthetem, hogy már nem hull a hajam. Továbbra is használom ezeket a termékeket, mert néhány hónap használat után a homlokom felett új, bár még pihés haj kezdett nőni. 

Köszönöm, L.Z.