Talán önnek is hasonló kérdése van?

Miért nem írják meg a honlapjukon, hogy a Marbo termékek már 20 éve léteznek? Már néhány éve szenvedek alopéciában, és a Marbót sem az engem kezelő orvosok, sem pedig a hasonló problémákkal küszködő ismerőseim nem ismerik.

A Marbo termékcsaládot – aktivátor, hajtonik, sampon – már 20 éve gyártják és terjesztik Szerbiában, Horvátországban, Macedóniában, valamint Bosznia-Hercegovinában. Ezekben az országokban a készítmények gyógyszertárban kaphatók, s az orvosok receptre is felírják őket. A Marbo termékeket használó betegeket egy kutatási programban vizsgálták, amelynek célja a kezelés sikerességének megállapítása volt. Az elmúlt húsz év alatt több mint 50 000 termékhasználót vizsgáltak, az eredmény egyértelmű volt: az alopecia androgenetica esetében a kezelés 70%-ban volt sikeres, az alopécia egyéb eseteiben 80%-os eredményességet mutattak ki a vizsgálatok. Olykor a készítmények hatása később jelentkezik, ez számos tényezőtől függ, a betegek eltérően reagálnak a kezelésre. Az eredmények azonban meggyőzőek. Egy éve cégünk, az MARBO LTD kizárólagos képviseletet szerzett, s az Európai Unióban is elkezdtük a Marbo termékek terjesztését és népszerűsítését. Mivel ezt a tevékenységet nem régen folytatjuk, az orvosok és a betegek még nem ismernek bennünket, lassan azonban nő az ismertségünk, jó eredményeink, elégedett ügyfeleink vannak. 

Azt olvastam, hogy a Marbo aktivátor egy teljesen újfajta készítmény, konkurencia nélküli termék. Megmagyaráznák, hogy ez mit jelent?

A száz százalékban természetes alapanyagokból álló MARBO aktivátor a lokálisan alkalmazott hajnövekedés-serkentő szerek új válfaját képviseli. Gyógynövények és fafélék kivonatából áll. Koffeint is tartalmaz, amelyről bebizonyosodott, hogy serkenti a hajnövekedést. A készítmény további összetevői az alkohol és a forrásvíz. Tartósítószert, adalékanyagot nem tartalmaz. A Marbo aktivátor titka a különleges gyógynövény-kombináció és az összetevők ősi receptúra szerinti pontos aránya. Szerepet kap azonban a magas tengerszint feletti területeken található talaj tisztasága. Itt élnek a szélsőséges időjárásnak ellenállni képes gyógynövények, amelyek ezt az ellenálló- és életképességet tovább tudják adni. A mi hajhagymáinknak. Ezért különleges és egyedi a Marbo aktivátor, és ezért nincsen konkurenciája. 

Miért állítják, hogy a legjobb eredmények a teljes Marbo termékcsalád használatával érhetők el? A készítmények külön-külön hatástalanok?

Mind a három Marbo termék egyenként is hat. Azonos növényekből állnak, mindhárom terméknél azonos az alapanyag. A Marbo aktivátor közvetlenül a hajhagymákban fejti ki hatását, ezeket a hosszú „alvás“ után újra felébreszti. A hajgyökeret nem termelő hajhagyma rendszerint még a hosszan tartó alopécia esetén sem halott. Csak olyannyira megbénította a kóros folyamat, hogy leállt a működése. Itt segít a serkentőszer. A Marbo hajtonik megállítja a hajhullást, s ez a hatás szinte az első használat után azonnal jelentkezik. A Marbo sampon a hajas fejbőrt gyógyítja, szabályozza a faggyúképződést, eltávolítja a korpát, javítja a haj minőségét. A hajtonik és a sampon nemcsak hogy megállítja a hajhullást, javítja a haj minőségét és formáját, de az aktivátor hatását is gyorsítja. A Marbo termékeket úgy fejlesztették ki, hogy azok kiegészítsék egymást, erősítsék egymás hatását. Ezáltal szinergiahatás keletkezik. Ezért javasoljuk, hogy készítményeinket együtt használják.

Nem hull a hajam, de gondot okoz számomra a ritka haj. Tudnak ezen valamit segíteni az önök termékei?

Igen, tudnak. A Marbo hajtonik megállítja a további hajhullást, a Marbo sampon javítja a haj minőségét, és egészségesebbé teszi a fejbőrt. Ha a családban mindenkinek ritka a haja, azaz örökletes jelenségről van szó, 100 esetből ötvenben a készítmény használatát követően sűrűbbé válik a haj. A hajtonik és a sampon használatával jó optikai hatás érhető el, a haj dúsabbá válik, a hajtőnél megemelkedik, nem zsírosodik túlságosan, és nem lesz száraz. Általánosságban a haj dúsabbnak fog tűnni, ezáltal kellemesebb benyomása lesz a hajáról. A frizura készítése is könnyebb lesz. 

Segíthet a Marbo aktivátor az alopecia barbae esetében? Az államon foltokban hull a szőr.

Igen, a Marbo aktivátor az alopecia areata és alopecia barbae hajhullástípusok esetében a leghatásosabb. Itt az eredményesség meghaladja a 80%-ot. 

Nem szenvedek alopéciában, de tavasszal és ősszel hull a hajam. Nyáron és télen nincs problémám a hajammal. Használhatom-e megelőzésképpen az önök termékeit, hogy így védekezzem a szezonális hajhullás ellen?

Igen, a bőrgyógyászok a hajtonik és a sampon preventív használatát javasolják. Különösen érvényes ez a nőkre, akik festik, kiegyenesíttetik, tupírozzák a hajukat, illetve egyéb fodrászati beavatkozásnak vetik alá magukat. 

Androgén alopéciában szenvedő középkorú férfi vagyok, már kopasz foltok jelentek meg a fejemen, és a fejtetőm is kopasz. Lehetséges, hogy termékeik segítenek rajtam, és a kopaszsággal érintett helyeken újra kinő a hajam? Ez nem tűnik számomra valószínűnek, hiszen a problémával az orvosok sem tudnak mit kezdeni. Legtöbbünk végül is megbékél azzal a ténnyel, hogy kopaszodik.

Reméljük, hogy a Marbo termékek segítenek önön. Az egész termékcsaládot használnia kell, s hosszabb, legalább 2–3 hónapos kúrát javasolunk. Olykor még hosszabb ideig is akalmazni kell. Az androgén alopécia befolyásolása, kezelése a legnehezebb dió. Saját bőrgyógyászati kutatásaink 70%-os eredményességet igazoltak, számos, ebben a betegségben szenvedő elégedett vevőnk van. A Marbo készítmények használata révén a hajhullás bizonyosan megáll, javul a meglevő haj minősége. Még van ideje ahhoz, hogy megbarátkozzon a kopaszodás gondolatával, először a mi termékeinkkel, a Marbo aktivátorral, a hajtonikkal és a samponnal kerüljön közelebbi barátságba. 

Terhesség és szoptatás alatt is használhatók az önök termékei? Kisgyermekek és idősek is alkalmazhatják őket?

Igen, a Marbo termékek 100%-ban természetes alapanyagúak, ezért használatuk nem ellenjavallott. Nem károsak. Hatásukat hosszú ideig tartó vizsgálatokban bőrgyógyászatilag tesztelték. Minden szükséges tanúsítvánnyal rendelkezünk. Termékeinket mindenkinek ajánljuk, akinek bármilyen problémája van a hajával, a fejbőrével vagy a hajhagymákkal. A fél évnél idősebb gyermekek, a fiatalok, a felnőttek, a terhes és szoptató anyák, a 99 évesnél fiatalabb időskorúak is használhatják őket (99 évesnél idősebb ügyfelünk még nem volt 🙂 

Kombinálhatom a készítményeket a bőrgyógyásztól kapott gyógyszerekkel? Lokális kortikoidokat használok.

Igen, kombinálhatja. A Marbo termékek bármilyen kezelés mellett alkalmazhatók, legyen szó helyi kezelésről vagy perorálisan alkalmazott tablettákról. Nem javasoljuk viszont, hogy a hajas bőrre egyszerre applikálja a kortokoidos készítményt és a Marbo termékeket. A készítmények alkalmazását ossza be. És talán megpróbálkozhatna azzal, hogy mindent egy lapra tesz fel: válassza vagy a kémiát, vagy a természetet. Hogy aztán lássa, mi segített önnek. 

A kemoterápiás kezelést követően a feleségem haja teljesen kihullott. A betegségét ugyan sikerült visszaszorítani, a kopaszság azonban kihatott a lelkiállapotára. Ha megrendelem számára a Marbo termékeket, van esélye annak, hogy gyorsabban kinőjön a haja?

Igen, a Marbo hajtonikot ajánljuk a kedves feleségének. Használata révén az új haj képződése maximálisan felgyorsul. Később a kemoterápia miatt puhaszálú haj megerősítésére a hajtonik és a sampon kombinált használatát javasoljuk. 

Alopecia totalis betegségben szenvedek. A Marbo aktivátorral a fejbőrömön kívül a szemöldökömet is bekenhetem? És mi a helyzet a szempillákkal? Azok szintén kinőnek?

A szemöldöke helyét bedörzsölheti a készítménnyel. A szempillák az egyéb helyeken található hajhagymákban bekövetkezett változásoknak köszönhetően nőnek ki. Semmiképpen sem ajánljuk, hogy a Marbo termékeket a szem környékén vagy nyálkahártyával borított területeken alkalmazzák. Termékeink alkoholt tartalmaznak, amely irritálhatja a bőrt.