intenzív hajhullás ellen

A Marbo hajtonik az intenzív hajhullás ellen ható 100%-os természetes készítmény.

A Marbo bőrgyógyászati laboratóriumaiban 20 éven át tesztelt termék.

A bőrgyógyászati vizsgálatok igazolták, hogy a Marbo hajtonik még az intenzív és több éven át tartó hajhullás eseteiben is hatásos.

HATÁS:
A hajtonikban található természetes formula megállítja az intenzív és tartós hajhullást, és serkenti az új haj növekedését. 

Nagyon hatékony citosztatikus, kemoterápiás kezelések alatt és után, ugyanis serkenti a hajképződést, hatására rövid időn belül újranő a kihullott haj. 

Különösen hatékony a női szezonális (tavaszi, őszi) hajhullás eseteiben, valamint a stressz vagy a helytelen táplálkozás kiváltotta hajhullás esetén. 

A bőrgyógyászok a Marbo hajtonik használatát megelőző céllal is javasolják. 

Összetétele: növényi kivonatok:
Rosmarinus officinalis, Utrica dioica, Hedera helix, Salvia officinalis, Juglans regia, Arctium loppa, Allium sativum, Betula alba, Matricaria chamomillae, forrásvíz 50%-s alkoholos oldatban.

ALKALMAZÁSA:Naponta egy alkalommal kenje be a fejbőrét a hajtonikkal, majd 1–3 percig masszírozza a fejbőrt, hogy a hatóanyag beszívódjon a fejbőrbe, elérjen a szőrtüszőkhöz. A hajtonikot 15–30 percig hagyja hatni, majd mossa meg a haját Marbo 03 samponnal. 

Szavatosságát megőrzi: korlátlan ideig      Kiszerelés: 180 ml

Gyártva a ”MARBO KLINIKA” eredeti receptúrája alapján.