Garantáltan hajnövesztő hatású

 • A Marbo aktivátor a haj növekedését serkentő 100%-ban természetes gyógynövénykészítmény.
 • A Marbo aktivátor a lokálisan alkalmazott hajnövekedés-serkentő szerek teljesen új válfaját képviseli. A csak meghatározott földrajzi területeken és tengerszint feletti magasságban előforduló ritka gyógynövényekből készített természetes kivonatokon és komponenseken alapul. Teljesen eltér a vegyi anyagokon alapuló egyéb szokványos készítményektől.
 • A készítményt hajnövesztő hatású, válogatott gyógynövények kivonatából készült természetes összetevők alkotják.
 • Serkenti a hajnövekedést azokon a helyeken, ahol a haj ritkul vagy teljesen kihullott.
 • Minden hajhullástípus esetén sikeresen alkalmazható, különösen hatásos az alopécia alábbi formáinál: ALOPECIA ANDROGENETICA (férfi és női örökletes hajhullás) és ALOPECIA AREATA (foltos hajhullás).
 • Egyformán sikeresen alkalmazható gyermekeknél és felnőtteknél.
 • A Marbo aktivátor különleges formulája javítja a bőrszövet mikrocirkulációját, a fitogén összetevők regenerálják a hajtüszőket azokon a területeken, ahol kihullott a haj, ezáltal a készítmény elősegíti a mielőbbi hajnövekedést.
 • Minden bőrtípusra alkalmazható, még a legérzékenyebbre is.
 • Hosszan tartó alkalmazás esetén sincsenek mellékhatásai.
 • A bőrre kenve gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros nyomot.
 • Az első eredmények már 10–30 napon belül jelentkeznek.
 • Ez a különleges készítmény már 20 év óta segít azokon az embereken, akik használják.

A Marbo aktivátor minőségét és hatását bőrgyógyászati laboratóriumokban végzett többéves klinikai kutatások igazolják, de az a több ezer beteg is alátámasztja, akik e természetes készítmény segítségével véglegesen meggyógyultak.

A készítményt örökletes (androgén) kopaszságban és a foltos hajhullás (alopecia areata) különböző típusaiban – jóindulatú forma, rossz prognózisú betegség (ophiasis), teljes, malignus forma – szenvedő betegeket tesztelték.

Eredmények: az alopecia androgenetica betegségben (férfiaknál és nőknél is jelentkező örökletes hajhullás) szenvedő betegek 71%-ánál, az alopecia areata diagnózissal kezelt betegek 83%-ánál a kezelés sikeres volt.ÖSSZETÉTELE:
Gyógynövénykivonatok:
 Rosmarinus officinalis, Utrica dioica, Hedera helix, Salvia officinalis, Juglans regia, Arctium lappa, Allium sativum, Betula alba, Matricaria chamomillae.

HATÁS: 100%-os növényi formula 
A hajritkulással és hajhullással érintett helyeken serkenti az új haj növését


ALKALMAZÁSA:AZ ALOPÉCIA VALAMENNYI FORMÁJA ESETÉBEN

Használat előtt a készítményt rázza fel, és vigye fel azokra a helyekre, ahol részben vagy egészben kihullott a haj vagy a szőrzet.
Egy vattadarabot itasson át az aktivátorral, majd naponta kétszer kenje be (masszírozzuk be) a kopasz bőrfelületet a készítménnyel.
Az eljárást naponta ismételje, míg a kopasz fejbőrön nem jelennek meg az első hajszálak. Az eredmény 10–30 napon belül jelentkezik.
Ez az egyetlen olyan készítmény, amely garantálja új haj növését. A legjobb eredmények az aktivátor, a Marbo hajtonik és a Marbo 03 sampon együttes alkalmazásával érhetők el.

Szavatosságát megőrzi: korlátlan ideig Kiszerelés: 180 ml

Gyártva a ”MARBO KLINIKA” eredeti receptúrája alapján.